Kurugöl Baharat
Y
Ü
K
L
E
N
İ
Y
O
R
.
.
.

SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZ TADI

Taze Tarçın

Tarçın, hoş kokusu ve aroması ile mutfaklarda kendine yer edinmiş bir baharattır.

Tarçın Nasıl Tüketilir?

Tarçının iki yaygın kullanımı bulunmaktadır. Toz tarçın ve çubuk (kabuk) tarçın olarak kullanılır. Kabuk tarçın genelde demleme işlemlerinde kullanılırken toz tarçın genellikle hamur işi ve yemek yapımında kullanılır. Ek olarak bitkisel çaylarda sık sık kullanılan toz tarçın sade ya da diğer bitkiler ile karıştırılarak sıcak su içerisinde demlendikten sonra tüketilebilir. Toz tarçını dilerseniz içecek ve tatlılarınızın üzerine sunum sırasında da ekleyebilirsiniz.

Ürün Hakkında Daha Fazla Bilgi için bizi arayın
Taze Tarçın